emsgerechten

Facebook Instagram Pinterest
  • Home
  • Recepten
  • Kookblog
  • Over emsgerechten
  • Contact
Menu
  • Home
  • Recepten
  • Kookblog
  • Over emsgerechten
  • Contact
Gnocchi met mascarponsesaus en spinazie

Gnocchi met een tomaten-mascarponesaus, spinazie, parmezaanse kaas en basilicum

  • Gepost op: April 7, 2021

Voorbereidingstijd:

10 minuten

Bereidingstijd:

15 minuten

Aantal:

2 personen

Een heerlijke romige, makkelijke en pittige saus! In combinatie met de gnocchi is dit onwijs lekker. Een tip voor de bereiding van de gnocchi; je hoeft de gnocchi niet per se van tevoren te koken, je kan er ook voor kiezen om de gnocchi gelijk te bakken (zoals ik eigenlijk altijd doe). ENJOY!

Ingrediënten

  • 500 gram gnocchi
  • 400 gram spinazie
  • 15 gram basilicum
  • 2 tenen knoflook (geperst)
  • 1 rode peper (grof gesneden)
  • 550-600 gram tomatenblokjes
  • 125-150 gram mascarpone
  • Parmezaanse kaas (geraspt)
  • Peper
  • Zout
    Gnocchi met mascarponsesaus en spinazie

    Bereidingswijze

    Mix de tomaten, peper en mascarpone in een keukenmachine.
    Laat vervolgens de spinazie slinken en voeg de knoflook daar aan toe.
    De saus kan erbij, roer door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
    Bak de gnocchi (je kan de gnocchi ook eerst koken, maar dat is eigenlijk niet nodig) goudbruin en voeg toe aan de saus.
    Serveer met de parmezaanse kaas en basilicum. Klaar!

    Deel je creatie!

    Heb jij dit gerecht gemaakt? Laat het aan ons weten door je creatie te delen op social media met #emsgerechten en @emsgerechten

    Andere recepten

    ontbijtsmoothie aarbei, banaan, spinazie

    Gezonde ontbijtsmoothie met aardbei, banaan en spinazie

    Ga naar recept »

    Klassieke lasagne bolognese

    Ga naar recept »
    romige bloemkoolsoep

    Romige bloemkoolsoep

    Ga naar recept »
    « Vorige Volgende»

    emsgerechten

    Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste, lekkerste en gezonde recepten via de social media kanalen!

    Facebook-f Instagram Pinterest

    Pages

    • Kookblog
    • Contact
    • Recepten
    • Over emsgerechten
    • Privacybeleid
    • Home

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief